Přehoupli jsme se do dalšího kalendářního roku, snad trochu dospali silvestrovskou oslavu s přáteli a můžeme se mžouravě podívat, co nás čeká. Nejjednodušší způsob, jak ovlivnit, co nás potká, je začít na tom pracovat. Takže: co bychom si pro Signály v roce 2023 přáli a co pro to plánujeme udělat? A co by nám přáli lidé, kteří nás sledují? 

Zdroj: Člověk a víra

Signálům přeji rok plný nových výzev, dostatek impulsů, nových a věrných uživatelů, duchovně plodné prožití světového dne mládeže, dostatek financí i dobrých spolupracovníků. Hodně zdaru!

Petr Polanský, Člověk a víra

Přeji čtenářům Signálů, aby byli laskavými čtenáři i diskutéry na sociálních sítích. Abychom nepodléhali tlaku světa a dokázali být světlem a solí. Papež František občas připomíná tři lidská slova soužití: Dovolte, Promiňte, Děkuji. Tož do toho.

P. Josef Hurt

Signálům přeji schopnost přinášet témata i příspěvky, které pomáhají dnešním (mladým) lidem účinně přispívat k proměně světa směrem, který ukazuje papež František. A k tomu přeji aktivní přispěvatele i pozorné čtenáře.

Jiří Edy Zajíc

Signálům bych přála hodně zapálené mládeže!

Jana Procházková, dlouholetá sledující

Signálům přeju hodně inspirativních článků a ještě více čtenářů. Moc by mě potěšilo, kdyby se příští rok v magazínu objevilo více rozhovorů se zajímavými lidmi a také reportáže z různých akcí.

Tomáš Tofl Flašar, dlouholetý signálník

Signálům přeju, aby za nimi vždycky stáli lidi, kterým na nich záleží a neváhají přiložit ruku k dílu, aby se jim vyhýbaly rozpory a žabomyší války a aby si k nim našli cestu lidé, kteří si je zamilujou.

Kačka Sedláčková, komunitní web Signálů

Signálům přeju, aby dál rozvíjely spolupráci s křesťanskými (nejen) digitálními tvůrci, a aby dělaly s odvahou zásadní rozhodnutí, která povedou ještě víc k jejich hlavnímu cíli: propojovat a podporovat mladé křesťany a jejich projekty napříč zemí, napříč církvemi, napříč názory.

Marta Sýkorová, sociální sítě Signálů

Do nového roku bych Signálům přála, aby bylo dost čtenářů, kteří budou rádi články číst a vždy se vrátí pro inspiraci, posilu nebo pro poznání lidských příběhů. Zároveň přeji sílu, čas a trpělivost přispěvatelům a redaktorům, kteří touží psát dobré články, ale ustavičně bojují s nedostatkem času.

Anička Filipová, Magazín Signály

Moc bych přála, aby Signály v letošním roce měly spoustu nadšených čtenářů, kteří se budou na stránky rádi vracet, a nějaké nové redaktory, kteří by se alespoň občas zapojili, aby Signály mohly přinášet co nejrozmanitější obsah.

Martina Mátlová, Magazín Signály

Přála bych Signálům, aby bylo dost lidí, kteří chtějí, aby fungovaly dál, a kteří by je podpořili tak, aby Signály mohly sloužit propojování lidí i v dalším roce. Ráda bych, aby se nám povedlo vylepšit vše, co vylepšit potřebuje – třeba abychom kalendář akcí udělali co nejpřehlednější a nejaktuálnější a nadchli dost lidí, kteří by ho plnili akcemi ve svém okolí. Doufám, že bude stále dost lidí, kteří budou chtít psát zajímavé články a dost lidí, kteří je budou chtít číst. A doufám a věřím, že se nám dál bude dařit mít tak skvělou partu spolupracovníků, v které spousta věcí funguje bez domluvy a když je domluva potřebná, je snadná a rychlá. Snad se ta atmosféra odráží v tom, co děláme.

Alena Theodora Dvořáková, Magazín Signály