Včera jste v 19:00 mohli sledovat přenos z vyhlášení výsledků ankety Signály Awards 2022. Napínavý souboj vyvrcholil na půdě Televize Noe, kam jsme si pozvali vítěze, abychom jim předali ocenění. Kdo tedy vyhrál, jak to celé proběhlo a mluvilo se i letos o videích s koťátky?

Zdroj: Terezie Prchalová, Člověk a víra

První vyhlašovanou kategorií byl podcast roku, a přestože byl souboj opravdu těsný, doslova o pár hlasů, vítěz mohl být jen jeden. Na třetím místě se umístil Ecclesia podcast, na místě druhém Godzone Flešbeky podcast a prvenství obhájily i letos Zabudnuté cesty. Janči a Chosé za námi přijeli ze Slovenska a domů si odvezli už druhou skleněnou plaketu. Povídali jsme si s nimi o tom, co je podcast, jak vzniká i o tom, kde berou inspiraci. A nevynechali jsme samozřejmě obligátní otázku, jaké to je, stát znovu na nejvyšším stupínku. 

Zdroj: Terezie Prchalová, Člověk a víra

Druhou kategorií byl Instagram roku. I tady se bojovalo do posledního hlasu. Třetí se umístila @ladyzika.jpg, na místě druhém @boh_online a na místě prvním sympatická řádová sestřička původem z Ázerbájdžánu @sestra_lamiya. S tou Albi probral například selfie s papežem Františkem nebo jaká videa se jí nejvíc líbí.

Zdroj: Terezie Prchalová, Člověk a víra

Jako třetí jsme vyhlásili kategorii Video/Video kanál roku. V nominacích tu převládla hudba, a ta taky obsadila celý stupínek vítězů. Jako třetí se umístili loňští vítězové TowMeot, druhou příčku obsadila písnička Yeshua a cenu získala kapela Alive, která se kvůli onemocnění bohužel nemohla vyhlašování zúčastnit. 

Poslední vyhlášenou kategorií byl Projekt roku. Jak už jsem psala dříve, sešla se tu spousta nejrůznějších projektů, od festivalů po dobrovolnickou pomoc. A festivaly taky byly na třetím a druhém místě -  Festival Na Výšinách a UNITED. Místo první pak získala Godzone Academy. Albi dopodrobna vyzpovídal hned tři zástupce projektu.

Ještě zpracováváme zážitky (například tu dlouhou cestu zimním nečasem, která skoro překazila účast některých výherců, ale samozřejmě vstřebáváme i skvělou atmosféru, která ve studiu TV Noe vládla), výherci vymýšlejí, na kterou poličku si dají lesklou trofej a my můžeme letošní ročník uzavřít. Pokud vás zajímají další výsledky, najdete všechno na webu ankety

Opět děkujeme našim partnerům a sponzorům - televizi Noe a týmu režiséra Pavla Strakoše, kteří se o nás perfektně starali, měli s námi trpělivost a podpořili nás v našem díle, brněnské firmě OnGlazz, která pro soutěžící darovala plakety a našemu dlouhodobému sponzorovi, firmě Kristýn Služebník, kteří nám věnovali ceny.

Zdroj: Terezie Prchalová, Člověk a víra

Díky ale směřují i k vám - ke všem, kteří do ankety nominovali a později v ní hlasovali, ke všem, kteří se na přenos dívali a samozřejmě i ke všem soutěžícím. I ti, kteří nestanuli před kamerami, jsou vlastně vítězové - vždyť jejich nominace znamená, že svou práci dělají dobře a jejich sledující to oceňují. 

Za celý náš tým přeji všem příjemný zbytek adventu, klidné Vánoce a za rok u ročníku 2023 snad na shledanou!

Zdroj: Terezie Prchalová, Člověk a víra

Poznámka: Fotky z předávání doplníme, jakmile se k nim dostaneme. :-)