Včera, v pondělí 24. října se v Praze uskutečnil první večer evangelizačního turné projektu Godzone s podtitulem Nevzdávej to. Večerního koncertu se zúčastnilo necelých dva tisíce mladých věřících. Program zahrnoval nejen programy na školách, ale také dobročinné aktivity či večerní koncert v plné hale na Výstavišti. 

Zdroj: clovekavira.cz

Pondělní ráno vyrazil tým dobrovolníků do základních škol, kde vytvořil neformální program a zároveň pozval žáky na večerní koncert do malé sportovní haly na Výstavišti. 

Zdroj: Godzone

Zatímco probíhaly pozvánky na školách v Praze, ostatní týmy dobrovolníků stavěli pódium, připravovaly se na večerní program a zároveň také evangelizovaly na pražské Letenské pláni. 

Zdroj: Godzone

Tým stavbařů od brzkých ranních hodin stavěl pódium. Ráno byla možnost zažít mši svatou či svatou zpověď. Pak se daly do práce i ostatní týmy. Postavil se Godzone shop, kde je teď k mání úplně nová kolekce oblečení a také například kniha Rozhovory s Mariánom Lipovským. Tým Média si připravil provizorní studio, ze kterého každý den ve 21.30 vysílá živě na Facebooku a YouTube projektu Godzone Live-Stream, kde se může široká veřejnost dozvědět podrobnou analýzu celého dne, jak ho prožili nejen dobrovolníci, ale také vystupující. 

Zdroj: Godzone

Během večerního koncertu se na pódiu objevila kapela Espé a česká kapela Alive. Diváky si také získal český violoncellista Petr Špaček. Na stage se také objevil irský skladatel žijící na Slovensku James Evans nebo křesťanští rappeři Martin Augustín Dvornický, Dávid Janočko a Dávid Drienovský z uskupení TowMeot a také Luboš Krukár z uskupení Isaac records. 

Atmosféru celého večera ovlivňovala také svědectví lidí, chvály a hlavně modlitby.

Z večera si účastníci odnesli poselství: Nevzdávej to, protože i tvůj příběh může být inspirací pro všechny! 

Autorem textu je Albín Balát.