Evangelizační turné projektu Godzone odstartuje 24. října v Praze a pokračovat bude 25. října v Ostravě. Následně se turné přesune do čtyř slovenských měst. Organizátoři této tour chtějí společně s vedoucími různých společenství sdělit Česku a Slovensku aktuální odkaz: Nevzdávej To!

Zdroj: tour.godzone.sk

„Žijeme v náročných časech a určitě každý z nás má i své zápasy a boje. Přeji nám všem, abychom nevzdali zápas o jednotu a vztahy, zápas o Boží království. Je vidět, jak se nepřítel snaží rozbít nás, rozbít vztahy a spolupráce, rozbít nasazení a ukrást vášeň a sny o probuzení. Nepřestávejme prosím snít!“ říká o tématu Godzone tour ředitel projektu Julius Slovák.

Godzone tour se letos bude konat od 24. do 29. října ve dvou českých a ve čtyřech slovenských městech. Celá série koncertů začne v Praze, bude pokračovat v Ostravě, Žilině, Prešově, Banské Bystrici a poslední proběhne v Bratislavě. Godzone tour se koná již po čtrnácté a po dvou covidových letech budou koncerty opět bez kapacitních omezení. 

Zdroj: tour.godzone.sk

První turné se uskutečnilo v roce 2009 a inspirovalo k realizaci další série evangelizačních akcí pod hlavičkou projektu Godzone. Cílem Godzone tour je přinášet evangelium novým, kreativním a moderním způsobem, čímž chce přilákat a zaujmout hlavně mladé lidi. Účastníci večerních koncertů mají možnost vidět bohatý program s hudebně tanečnými vstupy, chválové modlitby, také jedinečné příběhy a svědectví lidí z celého Slovenska a kvalitně propracovanou videoprodukci. Poslední rok byl komplikovaný a Godzone tour 2021 s tématem Bůh není mrtvý se konalo fyzicky jen v Prešově a v Ostravě. Avšak díky vysílání TV Noe a TV Lux sledovalo Godzone tour více než sto tisíc diváků.

Pokud by vás zajímalo, co vás na Godzone tour čeká, můžete si na stránkách Magazínu přečíst reportáž z loňské zastávky v Ostravě. Kromě hudebních vystoupení měli návštěvníci a diváci TV Noe a TV Lux možnost vyslechnout si svědectví i promluvy katolických kněží.

Zdroj: tour.godzone.sk

Plán turné pro rok 2022:

  • Praha (ČR), 24. října: Malá sportovní hala, Výstaviště
  • Ostrava (ČR), 25. října: RT Torax Aréna, Ostrava – Poruba
  • Žilina (SK), 25. října: Niké Aréna
  • Prešov (SK), 26. října: Tatran Handball Aréna
  • Banská Bystrica (SK), 27. října: Tipsport Aréna
  • Bratislava (SK), 29. října: Incheba Expo Aréna

V každém městě se koncert bude odehrávat v čase od 18:00 do 21:00 hodin. Vstup na akci je i letos bezplatný.

Více informací najdete na tour.godzone.sk. Sledovat můžete také Instagram a Facebook projektu Godzone.

Zdroj: tour.godzone.sk