Končí školní rok, čekají nás tábory, výlety, pobyty s rodinou nebo brigády. Kdo by v létě, kdy lze být v lese nebo u vody, sledoval internet, no ne? A tak najedeme, stejně jako loni, na prázdninový režim, kdy bude článků během týdne méně. 

Zdroj: Flickr

Co zůstane? Pondělní rozhovory, středeční témata, obsahově rozšířená i o kulturu, akce nebo výlety, podle toho, co bude zrovna aktuální, a nedělní biblická zamyšlení. Pokud víte o akci, na kterou byste rádi pozvali ostatní, neváhejte nám napsat, ať už pouhé upozornění (pak se pravděpodobně objeví v news) nebo klidně velkou upoutávku. Když to bude třeba, můžeme minimalistický režim porušit a udělat zajímavé akci reklamu. A jestli se chystáte na zajímavou cestu, můžete nám o tom napsat. Nemusí to být nutně pouť do Compostely, naopak třídenní putování po českých, moravských nebo třeba slovenských horách může být inspirací pro víc lidí.

Od září se můžete těšit zase na sedm článků týdně, i když nějaké úpravy chystáme, abychom se posunuli o kus dál. K tomu patří i to, že mezi sebou rádi uvítáme nové autory, zvlášť ty mladší. Pokud máte chuť zkusit občas psát a chtěli byste psát pro nás, ozvěte se co nejdřív - přes prázdniny bude čas se domluvit a něco si vyzkoušet. Nemusíte se zavazovat k pravidelné spolupráci, můžete poslat klidně jen jediný text, a vy i my uvidíme, jestli se to ve spolupráci vyvine. Uvítáme jak upoutávky na to, co zrovna posloucháte, sledujete nebo čtete, představení sportu, kterému se věnujete, nebo třeba reportáže z akcí. Pokud vás psaní nebaví, ale nějaké téma vám u nás chybí, napište nám klidně pouze tip na článek; třeba na člověka, s kterým bychom měli udělat rozhovor.

Přejeme vám za redakci Magazínu krásné léto a těšíme se vždy v pondělí, ve středu a v neděli na setkání na našich stránkách. 

Theodora