Merch na Celostátní setkání mládeže v Hradci Králové je možné kupovat s předstihem a online. Pokud chcete mít jistotu, že se na vás dostane vámi vybrané tričko ve správné velikosti, nebo chcete na setkání rovnou dorazit v tematickém oblečení, využijte možnost online nákupu.

Zdroj: celostatnisetkanimladeze.cz

Jako tradičně je možné zakoupit si tričko s motivem setkání ve třech různých provedeních v dámském i pánském střihu. Kromě triček jsou pak na výběr mikiny s kapucí i bez kapuce, batůžky a plátěné tašky, ve kterých na setkání můžete nosit vše potřebné, a kšiltovka, která vás během programu ochrání před sluncem. Nebo před deštěm.

Koupit tričko na CSM.

Dostupnost produktů na setkání není zaručena. Doporučujeme využít možnosti nákupu předem. Zboží s motivem Celostátního setkání mládeže je k dostání na www.shop.in.cz a www.eshop.cirkev.cz. Koupí merche podpoříte setkání.

Koupit batoh na CSM.

Celostátní setkání mládeže se koná přibližně jednou za pět let. To letošní proběhne v Hradci Králové ve dnech 9. – 13. srpna a jeho mottem je úryvek ze Skutků apoštolů: "Vstaň, udělám z Tebe svědka toho, co jsi viděl" (Sk 26, 16).

Koupit mikinu na CSM.

Na setkání se můžete přihlašovat prostřednictvím formuláře na www.celostatnisetkanimladeze.cz. Stále je možné přihlásit se za zvýhodněnou cenu jako člen přípravného týmu a zapojit se do organizace setkání.