Křesťanský open-air festival na Výšinách se letos přesouvá na pražský Vyšehrad a v sobotu 28. května nabídne v Praze řadu známých hudebních osobností i začínajících talentů. Cílem festivalu, jak uvádějí organizátoři, je bořit nesmyslné předsudky o církvi, ukazovat světu, jaká skutečně je, vytvářet prostředí, kde se lidé mohou přiblížit Ježíši Kristu a osobně jej poznat.

Foto: Festival na Výšinách

„Snažíme se, aby program byl pestrý a každý si v něm něco dokázal najít. Zároveň ale chceme zvát interprety, kteří jsou nejen zajímaví ve své tvorbě, ale jsou inspirativní i svým životem,“ uvedl Jan Adamec, vedoucí organizačního týmu Na Výšinách. Jména vystupujících pro rok 2022 jsou postupně zveřejňována na sociálních sítích festivalu a už teď návštěvníci vědí, že se mohou těšit na ESPÉ, Noemiracles, LÉVI, Pavla Helana, ONMY nebo Petra Špačka.

Ani letos nebudou na festivalu Na Výšinách chybět přednášky a rozhovory o palčivých tématech. Zajímaví řečníci osloví jak křesťany, tak návštěvníky, kteří se o víře chtějí dozvědět něco víc. Za mikrofonem se objeví například Pavel Eder, Pavel Hošek nebo Jakub a Monika Vejmělkovi. K dispozici bude stejně jako v minulých letech osobní služba ve formě duchovního poradenství a individuálních modliteb. 

Za festivalem Na Výšinách stojí tým složený z křesťanů z různých sborů a denominací. Akci zaštiťuje Mládež pro Krista ve spolupráci s řadou dalších organizací a církví. Více informací najdete na www.navysinach.cz nebo na Facebooku a Instagramu