Před dvěma lety jsem úplnou náhodou narazila na facebooku na inzerát, který hledal redaktory pro Magazín Signály. Od psaní jsem se přes práci editorky dostala až k vedení celého Magazínu. Při této práci jsem poznala spoustu skvělých lidí nejrůznějších povolání, kteří rádi píšou a chtějí se o to, co považují za důležité, podělit s ostatními.

Zdroj: Unsplash

Každý den se vám v magazínu snažíme nabídnout jeden článek na zajímavé téma. Díky spolupráci našich redaktorů se nám to daří – pro Magazín píše tým nadšených redaktorů, kteří se zapojují podle toho, jak jim to práce, rodina či studium dovolí. Snažíme se hledat inspirativní lidi, abychom s nimi udělali rozhovor, zajímavá témata k přemýšlení, hledat knížky, které stojí za přečtení, a představovat místa, jejichž návštěva může být krásným zážitkem. Dáváme vám vědět o akcích pro mládež, které se v církvi konají, nabízíme prostor k diskusím o předkládaných tématech. Ptáme se lidí okolo sebe, co by si v Magazínu rádi přečetli.

Provoz Magazínu Signály však něco stojí. Ačkoliv naši redaktoři spolupracují především proto, že je to baví a považují to za smysluplné, chceme je alespoň malou částkou finančně odměňovat, a tak ocenit čas, který do přípravy článků investují. Letošní rok je ovšem poslední rok, kdy máme přislíbenou finanční podporu ze strany církve. Abychom mohli v naší činnosti pokračovat i na dále, musíme si peníze na provoz sehnat sami.

Obracím se proto na vás, naše čtenáře, s prosbou o finanční podporu. Pokud si myslíte, že svou práci děláme dobře, pokud u nás nacházíte články, které se vám líbí, přinášejí vám něco nového nebo vás vedou k zamyšlení, prosím, podpořte nás.

Svou laskavou nabídkou se nám rozhodl pomoct i poslanec za KDU-ČSL Pavel Bělobrádek, která každý váš dar zaslaný prostřednictvím platformy Darujme.cz zdvojnásobí. Pokud nám tedy pošlete tři stovky, my jich dostaneme šest, a to už není málo.

Pokud chcete Magazín Signály podpořit i jinak než finančně, můžete nám třeba nabídnout svůj článek. Pokud sami psát nechcete, nevadí, budete moc rádi, když nám třeba jen navrhnete témata, o kterých byste si rádi přečetli, nebo pošlete tip na svého kamaráda, který dělá něco zajímavého a mohli bychom s ním udělat rozhovor.

Děkujeme za jakoukoliv formu podpory a doufáme, že pro vás budeme moci chystat Magazín i nadále.

Za celou redakci Alena Theodora Dvořáková