Nemáte ještě zakoupený diář na rok 2022? Přemýšlíte, čím obdarovat své blízké na Vánoce? Jste kreativní? Vedete si deníček? Diáře od Bílé místo mohou být pro Vás povzbuzením do každého dne, nejen duchovním průvodcem během roku, ale také dobrým plánovačem. Produkt, který nadchne kreativní duše, ale také uspokojí minimalisty díky jednoduchému provedení a grafickému uspořádání.

Bílé místo projekt Karolíny Zvoníčkové, mladé manželky a maminky dcery Valentýnky. Vizí tohoto projektu je propojit design s vírou a přinášet produkty, které budou pomocníkem na cestě víry a při posilování vztahu s Bohem. V době, kdy se rozhodovala, jakým směrem se v kreativním světě vydat, objevila v roce 2017 kaligrafii. Během posledního roku jejích studií na vysoké škole začala nabízet křesťanské papírenské produkty, a tím rozjela svůj malý byznys.

Prvním produktem byl diář 2020 „Jeho plány, moje plány“. Kolekce papírenských produktů se pak dále rozšířila o duchovní deník Já & On, Biblické karty, křesťanskou Cvičebnici krasopsaní, přání, sešity a plakáty.

Tento rok si lze vybrat diář z pěti barevných provedení:

Námořnická připomínající nebe pár minut před západem. Dobrodružná a přitom elegantní, ale také uklidňující jako pohled na večerní moře. Je tedy určen pro všechny dobrodruhy v srdci.

Latte diář 2022 má obálku z jemné struktury kůže a zlaté barvy. Může připomínat barvu karamelu. Dýchá elegancí.

Marshmallow barva představuje tlumenou, jemnou, sladkou a milou barvu pro ženy oplývající sny a s baletkou v srdci. Může oslovit také milovnice horké čokolády s marshmallow. Materiálem je veganská koženka.

Botanická je výjimečná tím, že jako první v historii diářů od Bílé místo je ozdobena potiskem. Rostoucí, klíčící, plný života a přírody. Tento typ diáře se setkal s velkým ohlasem a na skladě zbývají poslední kusy.

Hořčicová byla podle zpětné vazby velmi žádaná. Rozzáří každé období. Ladí k podzimnímu barevnému listí, na jaře padne k lučním kvítkům a v létě zapadne mezi slunečnicové pole. Neotřelý, hravý a poprvé s bílou ražbou.

O diářích „Jeho plány, moje plány 2022“ se dozvíte víc ve videu:

https://www.youtube.com/watch?v=ZXN-dt7Cmhg&feature=emb_title

K diářům si můžete zakoupit různé doplňky. Novinkou letošního roku je bavlněný pytlík nebo boční měsíční záložky. K diáři můžete pořídit také to do list, poutko na propisku nebo samolepky „Náš rok“.

Karolína je členkou římskokatolické církve. Její produkty jsou využitelné pro všechny křesťany i hledající. Uživatelky diáře „Jeho plány, moje plány“ se podělily o zkušenost s tímto produktem:

„Jsem za diář neskutečně vděčná, nikdy bych neřekla, že by se můj život mohl zlepšit díky diáři, ale tomuto diáři se to opravdu podařilo. Těším se na nový!“ - Michaela K.

„Diář je nejkrásnější, jaký jsem kdy viděla. - Monika M.

„Dneska mi přišel diář a Biblické kartičky. Kdybych nebyla v práci, nahrála bych ten radostný taneček, co jsem si v kanclu zatančila. To je skvost. Je to lepší než diamantový prsten. Taková nádhera! Nálepky jsou pohádkové, takové už jsem dlouho hledala na vyšperkování. Prostě a jednoduše: nádherná práce. Je vidět, že do toho dáváš nejen sebe, ale i našeho Pána. Hned je ten svět zase o něco krásnější.“ - Eva T.

„Na tento diář jsem se letos strašně těšila a hned, když jste ho přidali na eshop, jsem si ho musela objednat. Dostala jsem ho ale až na Vánoce a musím říct, že větší radost jsem dlouho neměla! Krásnější diář jsem nikdy neviděla! Je absolutně dokonalý a přesně takový, jaký potřebuju. Už se nemůžu dočkat, až do diáře začnu plánovat a těším se na Jeho plány!“ - Bára S.

„Letošní diář je mi velkou inspirací v mém vztahu s Bohem a stal se vlastně jeho součástí, tak už se moc těším na nový!“ - Klára O.

„Dnes mi přišel nový diář a je to první, který si nekreslím sama, protože tento je prostě světlo. Jsem moc ráda, že Bůh skrze něj může oslovit tolik lidí.“ - Ema Š.

Produkty jsou využitelné pro všechny křesťany i hledající. Pokud ještě nemáš všechny dárky k Vánocům, možná jsou tyto kalendáře tím, co hledáš.