Organizaci evangelizačního turné Godzone tour letos zasáhlo mnoho náhlých změn
v aktuální pandemické situaci. I proto se páteční koncert v Bratislavě ruší. Nahradí ho živé vysílání na TV LUX. 

Godzone Tour 2021

Godzone tour v Bratislavě se odvysílá na TV LUX ! 
Organizátoři informovali, že v důsledku rozhodnutí místních regionálních úřadů veřejného zdravotnictví a na základě doporučení konzilia odborníků, církevních autorit a nařízení vlády SR a kvůli současné neustále se zhoršující epidemiologické situaci se Godzone tour v Bratislavě ruší v obou časech.
Na koncert se však diváci budou moci podívat z pohodlí obývacích pokojů – odvysílá se v pátek
19. 11. 2021 ve 20:30 z bratislavské haly na televizi LUX.

Godzone Tour 2021

Godzone tour v Ostravě se uskuteční fyzicky i online! 

Program v Ostravě se uskuteční fyzicky, tak jak bylo avizováno, v režimu OTP. Podle aktuálních opatření v ČR se hromadných akcí mohou zúčastnit účastníci, kteří se prokáží platným oficiálním potvrzením: o negativním výsledku testu (AG – 24 hodin od odběru, PCR – 72 hodin od odběru) nebo dokladem o překonání COVID za posledních 180 dní nebo dokladem o plném očkování. Děti do dvanácti let nepotřebují pro vstup žádný doklad. Godzone tour se v České republice uskuteční 20. 11. v Ostravě, v aréně Torax v 19:30. Před vstupem do haly bude pro návštěvníky od 17:00 k dispozici testovací stan pro antigenové testování. Samotestování nebude uznáno.

Online i na české televizi NOE
I když organizátoři nedokážou ovlivnit vývoj pandemie, mrzí je situace, která nastala, a myslí na všechny, kteří se z nějakého důvodu Godzone tour 2021 nemohou zúčastnit živě.
Pořadatelé je zvou, aby sledovali program turné online prostřednictvím živého vysílání buď v pátek
19. 11. ve 20:30 na televizi LUX nebo v sobotu 20. 11. v 19:30 živě z Ostravy na TV NOE,
Facebooku a YouTube projektu Godzone.

Godzone Tour 2021

Godzone tour je organizováno již po třinácté v rámci Týdne církve pro mládež pod záštitou Katolické církve. Všechny potřebné informace naleznete na tour.godzone.sk

Autorem textu je  Albín Augustín Balát a Katarina Višňovská.