Už máte sbaleno na tábor nebo na první zahraniční cestu po dlouhé době? My sice nikam nejedeme, ale také plánujeme prázdninový režim.

zdroj: unsplash.com

Začaly letní prázdniny, čas odpočinku, a většina z nás se vydá na cesty. Mnozí možná najdou odvahu nechat doma notebook nebo telefon zapínat jen občas. Konečně snad můžeme trávit čas tak, jak chceme, a s těmi, s kterými chceme, a technika může také chvíli odpočívat. Rozhodli jsme se, že tento čas v redakci využijeme k přípravě větších článků na další rok a na dva měsíce navenek také přepneme do prázdninového provozu. Spolehnout se můžete na pondělní a středeční delší tematické články a nedělní biblická zamyšlení. V pátky bychom rádi přinášeli tipy na aktivity nebo kulturu.

Víc než jindy bychom byli rádi, pokud byste se zapojili i vy a posílali nám zprávy, co se kde chystá, kde jste objevili zajímavé místo na výlet nebo koupání, kde je netradiční letní kino nebo přírodní divadlo, kde jde spojit výlet s návštěvou nějaké památky nebo církevní akce. Můžete psát jak pod články, pokud se to bude hodit, tak na mail [email protected]. Samozřejmě nám můžete psát i komentáře k naší práci, návrhy témat, která by vás zajímala, případně tipy na lidi, s kterými byste si chtěli přečíst rozhovor. Vaše názory nás zajímají.

Chceme vám také poděkovat za přízeň v tomto školním roce. Děkujeme, že Magazín čtete a podporujete nás. Zůstaňte s námi i dál. Přejeme vám všem krásné a klidné léto!