Víte o někom, kdo se věnuje evangelizaci v digitálním prostoru a zasloužil by, aby se o něm dozvědělo víc lidí? Znáte někoho, kdo by potřeboval ve své práci povzbudit a ocenit?  Dnes startují nominace v každoroční anketě Signály Awards o nejlepší křesťanský projekt. 

Pořadatelé s výherci loňského ročníku. zdroj: signalyawards.cz

„Letos jsme rozšířili kategorie, aby měl každý unikátní projekt či blog šanci v soutěži uspět,“ uvádí za pořadatele Albín Balát. Hlasující budou vybírat vítěze v šesti kategoriích: Křesťanský blog, blog na signály.cz, Instagram, Video, Podcast a Křesťanský projekt.

Nominovat do ankety Signály Awards je možné na www.signalyawards.cz, a to do 8. 8. 2021, hlasování pak bude probíhat od 16. 8. do 19. 9. 2021. Vítěz bude vyhlášen na galavečeru Signály Awards 2021, který proběhne v Brně 8. 10. 2021, v případě nepříznivé epidemiologické situace bude místo konání upraveno dle aktuálních vládních nařízení.

Neváhejte se zapojit do nominací, třeba právě váš oblíbený projekt zvítězí a vy sami objevíte někoho, kdo vás zaujme. 

Cílem ankety je ocenit ty, kteří veřejně prezentují křesťanství v digitálním prostoru, prezentovat příklady dobré praxe a motivovat ke službě evangelizace.

K letošnímu ročníku vzniklo také promovideo, podrobnější informace o soutěži najdete na www.signalyawards.cz.