Přemýšlíš, jak využít smysluplně prázdniny? Chceš poznat nové kamarády? Chceš změnit na týden prostředí? Lákají tě nové zážitky? Přinášíme tipy na tábory pro mládež. Konkrétně doporučujeme WOWCAMP, Týden identity, Quest, Taxiway.

Zdroj: fb Runwaycamp

WOWCAMP 2021

Kdy: 19. 7. - 25. 7. 2021 nebo 16. 8. - 22. 8. 2021

Kde: Náměšť na Hané

Věk: 15 - 23 let

Tématem tohoto ročníku je PRAVDIVOST. Název WOW camp vznikl z počátečních písmen těchto slov: Worship, Overjoy, Work. WOWcamp je o vztahu s Nebeským Otcem, o vztahu s přáteli, o vztahu s potřebnými. Organizátoři chtějí společně vytvářet společenství, chválit Boha, zažívat jeho úžasnou lásku a pak ji dávat prakticky dál. Jedna část WOWcampu je zaměřena na budování vztahu s Bohem i s druhými lidmi, na prohlubování důvěry a na osobní růst. Účastníky čekají inspirativní přednášky zajímavých osobností, workshopy i čas na šálek kávy či partičku karet s přáteli. Druhá část je o projevování lásky prakticky. Během tohoto týdne navštíví účastníci potřebné z blízkého okolí - seniory, rodiny s dětmi a dobročinné organizace, kterým pomůžou prací. Přihlásíš se? Je to WOW! Ty jsi WOW! Aktuality můžeš sledovat na fb události. Také se můžeš podívat na upoutávku na camp.

 

Týden identity 

Kdy: 15. - 21. 8. 2021

Kde: DCŽM Vesmír

Věk: 15 - 26 let

Přijmi pozvání na již třetí ročník Týdne identity. Byl/a jsi vybrán/a a povolán/a svým jménem. Tvé jméno hluboce souvisí s tím, kdo jsi. Jaký význam nese a jaký význam mu dáváš? A co o Tobě říká Tvůj Tvůrce? Přijeď také Ty objevovat svou jedinečnost, krásu mužství a ženství, zažít společenství a otevřenou Boží náruč. Důležitou součástí jsou diskusní skupinky, a proto je doporučeno účastnit se celého týdne. Přihlásit se můžete ZDE. Akce se uskuteční dle aktuální epidemické situace.

QUEST

Kdy: 25. - 31. 7. 2021

Kde: Jesenice

Věk: 12 - 15 let

Léto, slunce, akce, zábava, voda, hry, skvělé jídlo, přátelé, Bůh, Já a hlavně TY! Přesně tyto slova vystihují tábor Quest. Neváhej, přijmi tento „Quest“ a přihlaš se ZDE.

 

Taxiway

Kdy: 25. - 30. 7. 2021

Kde: na Hoře Matky Boží v Králíkách

Věk: 12 - 15 let

Taxiway je příjezdová cesta k ranveji. Abychom mohli skutečně vzlétnout, potřebujeme se nejprve připravit ke startu a dostat na ranvej života s Bohem. Není právě toto příležitost, jak pro to něco udělat? Možná vás někdo v dětství nechal pokřtít a vedl k víře, ale nenastal čas k tomu, abyste se pro osobní víru, vztah s Bohem a opravdový křesťanský život rozhodli sami? Tak se přihlašte na tábor Taxiway!