Přinášíme nabídku křesťanských letních festivalů pro mladé. V průběhu prázdnin proběhne Campfest na Slovensku, United ve třech místech v České republice a Creative fest v Plzeňské diecézi.

Zdroj: Člověk a víra

 

Campfest

Kdy: 29. 7. - 1. 8. a 5. 8. - 8. 8. 2021

Kde: Ranč Král’ova Lehota

Dynamické chvály, hluboké uctívání, inspirativní slovo, poradenství, semináře, svědectví, koncerty, tanec, netradiční sporty. Kromě toho všeho můžete na Campfestu zažít Boží přítomnost spolu s více než šesti a půl tisíci mladými! Tento rok se uskuteční již 23. ročník a tématem je otázka „Čo teraz?“. Prodej vstupenek bude zahájen 1. července. Program a další důležité informace organizátoři postupně zveřejňují na www stránkách, Facebooku a Instagramu. Záznamy z minulých ročníků je možné shlédnout na YouTube. Tento rok se můžete těšit na kapely: Adonai, Way to go nebo Tretí deň.

Zdroj: Facebook Campfest

U­nited CITY

Kdy: 19. - 21. 8. 2021

Kde: v Plzni, Litomyšli a ve Vsetíně 

Festival UNITED přichází s novým konceptem UNITED CITY. Program bude v tomto roce oproti minulým ročníkům jednodenní. Na programu jsou připraveny hudební vystoupení, semináře, taneční vystoupení skupiny UNITED DANCE a promluva hlavních řečníků. V Plzni například vystoupí kapela Timothy nebo Adonai. Mezi řečníky promluví Kateřina Lachmanová. V Litomyšli se můžete těšit na promluvu P. Tomáše Hoffmanna. Ve Vsetíně organizátoři připravují program, na kterém vystoupí s promluvou například Marek Orko Vácha, plzeňský biskup Tomáš Holub, Petr Húšť nebo kadeřník a jáhen Jan Špilar.

Creative fest

Kdy: 20. – 22. srpna 2021

Kde: na statku Ferienhof Wiese v Příchovicích u Přeštic

Creative fest je tvůrčí mini festival pro mladé. Tématem letošního ročníku je verš: „Země byla pustá a prázdná a nad propastnou tůní byla tma. (Gen 1,2) Těšit se můžete na kapely ONMY a Prague  BuskMen. Dále vystoupí Andrea Jeřábková jako Biletářka a Jan Horák s apokryfním monodramatem Rybáři. Na workshopech bude možné navštívit tyto workshopy: Afrohrátky, Výrazový tanec, video workshop nebo kurz řezbářství. Přijďte si oživit prázdniny, naplnit se, rozjasnit svého kreativního ducha. Přihlášku lze vyplnit ZDE. Více v události na Facebooku.