Jubilejní desátý ročník Godzone konference se uskuteční opět v on-line prostoru a to ve dnech 16. - 17. 4. 2021. Tématem je tentokrát otázka: Jsi připraven/á ?, která ukrývá duchovní poselství a výzvu zároveň. Zájemci se mohou přihlašovat na webu konferencia.godzone.sk/2021/.

 

 

Téma: Jsi připraven/á?  

 

„V období, které jsme všichni poslední rok prožívali, jsme přemýšleli nad tím, jak chce Bůh toto období využít pro náš život. Věříme, že nás připravoval. Ne být připraveni podat nějaký výkon, ale být připraveni otevřít se pro to, co chce dělat Bůh. Neustále se starat o své světlo a být připraveni k praktickému žití víry,“ vysvětluje Július Slovák, ředitel projektu Godzone. 

 

Každoroční konference projektu Godzone je dvoudenní setkání plné duchovní formace a modliteb chval, které spojuje stovky až tisíce lidí nejen ze Slovenska, ale také z České republiky, s cílem hlubšího sjednocení generace, které jde o Boží království (KIOBK). I když se konference odehraje v on-line prostoru, podle organizátorů to nemusí být hendikep: 

 

„Jistěže, má to své nevýhody, ale konference se nyní může zúčastnit skutečně kdokoli, bez ohledu na hranice země či naši běžnou zaneprázdněnost. Už minulý rok jsme byli svědky toho, že i z tohoto omezení je možné vytěžit to nejlepší - Godzone konference se zúčastnil rekordní počet účastníků,“ sděluje Katarína Janovská z projektu Godzone. 

 

 

Program konference

 

Godzone konference se koná každoročně od roku 2012. O kvalitní a hodnotné přednášky se letos postarají bratislavský pomocný biskup Jozef Chalki či misionářka sestra Helena Torkošová. Ke generaci KIOBK promluví Mário Tomášik a Július Slovák ze společenství SP. Kompletní program konference se brzy objeví na stránce události. Kromě hlavního programu bude součástí i Dětská konference pro nejmenší, která bude probíhat online mezi jednotlivými bloky programu. V programu nebude chybět ani mše svatá nebo zábavná část programu „Mix session“.

 

PBS - POMOC BLIŽNÍMU SVÉMU

 

Nedostatek finančních prostředků nemůže být podle organizátorů důvodem pro neúčast na konferenci. I tento rok probíhá kampaň PBS - pomoc bližnímu svému, jejímž prostřednictvím lidé mohou zaplatit vstupné člověku, který si to nemůže dovolit. Zároveň, pokud někdo pomoc potřebuje, může o ni požádat na stránce konferencia.godzones.sk.