Kolik rolí v sobě nosíme? Kolik kroků k dokonalosti musíme projít? Existuje dokonalá žena? A kde je svoboda? Kde končím já a začíná Bůh? Ženská konference bude nést téma, která nás provede postupným odhalováním „slupek“, které jsme si na sebe časem nalepili. Pod těmito nánosy je naše podstata. ESENCE. Koncentrovaný výtažek se specifickou vůní a chutí. A tu má každá z nás!

Zveme vás sjednotit se ONLINE, otevřít svá srdce a dovolit Bohu konat v našich životech!

Pak si ji ale znovu nakloním, povedu ji po poušti, kde k ní láskyplně promluvím. Zasnoubím si tě na věky, zasnoubím si tě právem a spravedlností, láskou a milosrdenstvím. (OZ 2, 16.21 - 22)

 

Zveme vás sjednotit se ONLINE, otevřít svá srdce a dovolit Bohu konat v našich životech!

Konference se uskuteční online ve dnech 19. - 20. 2. 2021 a zaregistrovat se mohou dívky od sedmnácti let na webu nespoutana.godzone.sk.

Těšit se můžete například na katolického kněze z Trnavské arcidiecéze ThLic. Maroše Loviče, který studoval mimo jiné na Papežském institutu Jana Pavla II. v Římě, kde získal licenciát z teologie manželství a rodiny. Dále na Lucii Kukovou, Márii Škovierovou, Zuzanu Petrovou, Kláru Neslušanovou a spoustu dalších řečníků. O kulturní duchovní program se postará kapela Espé, BCC Worship z Bratislavy, hudební duo Dáša Žabenská a Jana Zubajová nebo romská kapela F6. Součástí konference bude také mše svatá

 

Registrace zde: nespoutana.godzones.sk

FB událost: https://fb.me/e/23xJl3azo

 

POZVÁNKA NA ŽENSKOU KONFERENCI NESPOUTANÁ 2021