Dlouho očekávaný koncertní film „TO, na čom záleží“ bude mít svoji premiéru už tento víkend! Filmový zážitek plný povzbuzení je za dveřmi, premiéra je avizovaná už tento pátek a sobotu 11. a 12. prosince od 20.00 hodin.

Autor: GODZONE SK

 

Neúnavným úsilím tvůrců Godzone tour, kterou většina z nás zná jako koncertní šňůru obrovských rozměrů, vznikl unikátní koncertní film. Vizi projektu, tedy přinášet evangelium Ježíše Krista moderním způsobem, nezastavila ani epidemická situace, která nedovoluje hromadné akce; turné získalo podobu celovečerního filmu.

 

Víkendová premiéra filmu TO, na čom záleží je jedinečnou príležitostí, kdy budeme moci sledovat Godzone tour 2020 online. Sledování bude možné v oba dva dny, v pátek a sobotu od 20.00 hodin na webové stránce tour.godzone.sk. Tak jako každý rok bude akce i tentokrát zadarmo. Oba dny bude odvysílán stejný program; sledovat film z archivu nepůjde. K filmu byl nedávno uveden také trailer, který najdete níže: 

 

 

Čo je TO, na čom záleží?

„Veríme, že v dnešnej dobe sa mnoho ľudí pýta, čo je to, na čom v živote skutočne záleží. Tento film má ambíciu ponúknuť divákovi odpoveď vychádzajúcu zo životov skutočných ľudí, ktorých ich životné okolnosti postavili až pred otázky života a smrti. Kdekoľvek sa nachádzate a čokoľvek prežívate, povzbudzujem Vás, nenechajte si to ujsť! Na otázku, čo je To, na čom skutočne záleží, existuje len jediná odpoveď...“ vyzývá člen marketingového týmu projektu Godzone, Ivan Petro

 

Film ale není všechno, co si tvůrci Godzone tour připravili. Články, inspirativní rozhovory a povzbuzující svědectví, to všechno a mnohem více je součástí časopisu Godzone magazín, který vychází každoročně při příležitosti Godzone tour a který bude zdarma dostupný na stránce premiéry filmu. Jeho součástí jsou také seznamy křesťanských společenství na Slovensku i v České republice. V případě zájmu je možnost společenství kontaktovat a stát se jejich členy. 

 

Za sledování filmu divák neplatí, to ovšem neznamená, že tvorba tohoto díla nic nestojí. Možnost podpořit nejen tento film, ale i celoroční službu projektu Godzone, tvůrci nabízejí na webu podpora.godzone.sk

 

Autor: GODZONE SK 

 

Do celoroční služby projektu Godzone patří také provoz e-learningového portálu Godzone Academy, animátorská škola Godzone school či obchod s oblečením, které reprezentuje myšlenku přinášet do světa Boží království. Mikiny, trička či odznaky se sloganem To, na čom záleží, to všechno a mnohem více najdete na webu Godzone shopu

 

Realizace současného 12. ročníku Godzone tour je pod záštitou Združení kresťanských spoločenstiev mládeže a Rady pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska ve spolupráci se spoločenstvím SP.

 

 

www.signaly.cz/podporte

 

Autor: GODZONE SK