Celostátní setkání vysokoškoláků probíhá každé dva roky na Velehradě. Náplní této akce bývají přednášky, workshopy, diskusní skupinky, koncerty a modlitby. Letos připravují organizátoři již patnáctý ročník. Vzhledem k současné situaci proběhne netradičním způsobem. Jak? Kde? Pro koho? To vám prozradíme v tomto článku.

 

 

Studentský Velehrad bude probíhat ve dnech 26. - 28. 9. 2020 v modifikované formě. V univerzitních městech - Brno, Praha, Olomouc, Hradec Králové, Zlín bude možné společně sledovat stream přednášek. Dále se také připravují diskusní skupinky k přednáškám a workshopy. Připojit se může každý, není nutné se předem registrovat. 

 

 

Aktuální informace k programu sledujte na FB události, Instagramu, Facebooku a webových stránkách. On-line přednášky bude možné sledovat odkudkoliv na kanálu YouTube nebo na Facebooku. Kromě přednášek budou přenášeny ON-LINE bohoslužby, večer chval, dramaturgicky ztvárněná modlitba slavného růžence a benefiční koncert pro hnutí Mary's Meals v podání písničkáře Pokáče. Veškeré on-line přenosy budou zprostředkovány za podpory a díky spolupráci s Tv Noe.

 

Program ON-LINE přednášky

Program ON-LINE bohoslužby

Na obrázku může být: text, kde se píše BOHOSLUŽBY SOBOTA 15:30 P. PETR VRBACKY schola Sneženka NEDELE V režii jednotlivych mest PONDELÍ 11:30 MONS. PAVEL KONZBUL schola OP
www.signaly.cz/podporte