Prázdniny jsou již v plném proudu a my vám přinášíme novinky ze Signálů. Sleduješ rád krátká videa se zajímavými hosty a na zajímavá témata? Máš rád rozhovory, které jdou do hloubky? Máš obavy, že se budeš o prázdninách nudit? Můžeš navštívit nově spuštěnou platformu SignályTV a brouzdat v inspirativním obsahu nebo pomoci s jeho vkládáním.

 

Film, Režisér, Tleskejte, Kino, Kamera, Zábava
zdroj

 

SignályTV

 

SignályTV je nová ekumenická platforma pro prezentaci a sdílení křesťanských videí. Speciální pozornost se v ní věnuje vlogům a seriálům. Projekt chce v rámci digitální evangelizace přispět k prezentaci a propagaci křesťanských videí a youtuberů. Portál najdeš na signály.cz nebo také přímo na adrese www.signaly.tv. Videa, řazená do několika kategorií, mohou sdílet sami návštěvníci webu jednoduchým vložením odkazu z Youtube. Zapoj se i ty a přispěj k naplnění webu hodnotným obsahem.

 

 

Chceme, aby tento web mohl dále růst a stále se zlepšovat. Další plánované funkce budeme přidávat dle množství vybraných finančních příspěvků. V současné době ještě nemáme dofinancované náklady na spuštění základní verze. Proto budeme velmi vděčni za každou finanční podporu. Více informací najdete zde.

 

Mezi pořady doporučujeme sledovat například Ecclesia podcast, Lamiya FMA nebo Signály NEWS.

 

Pošta pro Holuba

 

Jedná se o pořad z dílny signály.cz. Jsou otázky, na které vám google neodpoví, ale někdo konkrétní vám poradit může. Proto je zde Pošta pro Holuba, kde se mladí lidé mohou ptát plzeňského biskupa Tomáše Holuba na věci z nejrůznějších oblastí. Nápad vznikl na základě podnětů ze Synody o mládeži v říjnu 2018. Biskup Tomáš se této synody zúčastnil a byl ochotný odpovídat mladým na otázky, které je trápí. Na tomto pořadu spolupracují studenti Vyšší odborné školy publicistiky pod vedením Mgr. Aleše Pištory a Mgr. Lukáše Jirsy Ph.D. a ve spolupráci se signály.cz a TV NOE. Každý díl má své specifické téma, které je pro mládež důležité a zároveň bylo probíráno i na Synodě o mladých lidech. Nyní vyšel již šestý díl.

 

 

Signály z kavárny

 

Po úspěšném startu seriálu Církev za oponou v roce 2018 vznikl nápad připravit nový mediální pořad, na kterém se budou podílet mladí lidé. V Signálech z kavárny se můžete těšit na videodebaty na aktuální témata. Pořad je vždy natáčen v nějakém neformálním prostředí, proto nese název Signály z kavárny. 

Poslední díl je zaměřen na pěší pouť do Santiaga de Compostela. Více se dozvíte v následujícím videu.

 

 

Máš-li na svém playlistu oblíbená inspirativní videa, poděl se s nimi na Signály TV. Na této platformě se můžeme vzájemně inspirovat a obohacovat se o nové myšlenky, interprety a nejrůznější zajímavá videa.

 

www.signaly.cz/podporte