Začínající rapperka Wande úspěšně vydala svoje první album a snaží se zaujmout svým novým originálním stylem a jedinečným hlasem. Říká o sobě, že její víra je jádrem její hudby, a že bez ní by nebyla stejná. Působí v labelu Reach Records, do kterého přišla v roce 2017 původně jako administrátorka a o rok později se stala jeho součástí už jako rapperka.

 

Zdroj

 

Wande

Původním jménem se jmenuje Yewande Isola a svoji hudební kariéru začala v roce 2016, kdy vydala první single „No Flex“. V roce 2018 byla přijata do labelu Reach Records, kde se naplno pustila do vlastní tvorby, a letos vydala svoje debutové album s názvem „EXIT“. Wande je původně z Nigérie a to z muslimské rodiny. Její matka ale byla křesťanka a vedla ji k víře v Boha. V Americe se stala známou i díky svému instagramovému profilu, na kterém zveřejňovala krátké ukázky svých textů. Také je to oficiálně první žena zapsaná pod křesťanským labelem Reach Records jako umělec, a chce pomoci dalším ženám prosadit se v podobných pozicích.

 

 

Album EXIT

První album Wande tvoří spojení deseti skladeb v originálním stylu. Píseň „Happy“ (= Šťastný) vydala jako single asi měsíc před samotným albem, a to rovnou s klipem. Na několika písních s ní spolupracovali další křesťanští umělci, například Taylor Hill nebo Stevie Rizo. Jak tímto albem, tak i celkově svojí tvorbou předává posluchačům dvě hlavní myšlenky. Často v textech říká, že je důležité se držet Boha v každé životní situaci, ať už je jednoduchá nebo náročná. A že se nesmíme bát být sami sebou. Ve skladbě „ICONIC“ říká, že Bůh nedělá chyby, a že nás každého stvořil tak, jak potřeboval. A poté ve skladbě „Be Yourself“ nás na základě toho povzbuzuje, abychom byli každý sami sebou, s tím, co do nás Bůh vložil.

 

Odkaz na album zde.

 

www.signaly.cz/podporte