"Je těžké o těchto věcech mluvit, protože miluju svou mámu. Většina dětí z "duhových rodin" to tak má. A milujeme také jejich partner(k)y. Moc se o nás nedoslechnete, protože média to staví tak, že není možné mít opravdu rád své homosexuální rodiče a jejich partner(k)y a přitom být proti manželství pro homosexuály," říká Katy Faust, Američanka, kterou vychovaly dvě lesby. 

 

Pozvěte do ČR paní Katy Faust

Paní Faust založila v USA organizaci Them before us, která sdružuje děti z tzv. "duhových rodin", jež navzdory progresivistické lobby zdůrazňují, že ani sebestabilnější prostředí homosexuálního páru dítěti nikdy nenaplní tužbu po obou rodičích, mamince a tatínkovi. Svědectví těchto dětí naleznete i v tomto videu.

 

Aliance pro rodinu, která se zasazuje o ústavní definici manželství jako svazku muže a ženy, jíž se zároveň chrání právo dětí znát oba své rodiče, se rozhodla na jaře roku 2021 Katy Faust do ČR pozvat

 

Celorepublikové turné, které v každém krajském městě umožní paní Katy Faust promluvit k regionálním politikům i široké veřejnosti, vyvrcholí setkáním paní Faust s českými zákonodárci. Ti mají v rukách rozhodovací pravomoci v otázkách homosexuálních manželství, se kterými se úzce pojí právo na adopci dětí homosexuálními páry, stejně jako problematika surogátního mateřství.

 

Celé turné stojí cca 200 000 Kč (letenky, doprava po ČR, ubytování, tlumočení, offline i online propagace, pronájem prostor)  a Aliance pro rodinu potřebuje do konce června získat už jen 20 000 Kč k uskutečnění akce. Pozvěte do ČR paní Katy Faust a dejte budoucím generacím českých dětí šanci na oba rodiče, maminku a tatínka.

 

Sledujte FB Aliance pro rodinu a buďte informováni o turné i dalších akcích podporujících rodinu a manželství, jako svazek muže a ženy, v ČR. Děkujeme vám! :) 

 

 

www.signaly.cz/podporte