Na podzim minulého roku jeden z nejznámějších křesťanských zpěváků a raperů, Toby Mac, ztratil svého nejstaršího syna. Jako by byl touto událostí šokován každý rodič, tak byl i Toby Mac. Jak se k tomu ale postavil? Změnil se tím jeho postoj k Bohu? Vydává svůj další single „21 Years“ (= 21 let), kde všechno popisuje.

 

Zdroj

 

Toby Mac

Toby Mac (Kevin Michael McKeehan) je známý křesťanský zpěvák, raper a producent. Získal cenu Grammy v roce 2009 za live CD z koncertu „Alive and Transported“ a byl členem křesťanského tria DC Talk. Na svém kontě má už devět studiových alb, poslední z nich je „Elements“ (= elementy, základy) z roku 2018.

 

 

21 Years

Tento single věnoval Toby Mac svému nejstaršímu synovi, kterého minulý rok na podzim ztratil. Jeho smrt ho velice šokovala; stejně jako většina umělců píše o tom co prožívají a čím procházejí, tak se i Toby rozhodl zpracovat tento prožitek písní. Jak už je vidět z názvu, jeho nejstarší syn Truett se dožil pouhých jednadvaceti let. V hudbě šel ve stopách svého otce. Rapoval a měl vyrazit na svoji první větší tour, té se ale nedožil. I přes všechen smutek a úzkosti, které Toby zažíval, se snažil nedávat to Bohu za vinu, ale vidět i na tomhle těžkém okamžiku to krásné, a to právě těch jednadvacet let, které se svým synem mohl zažít. Na konci celé písně, kde popisuje všechny svoje pocity, říká jednu důležitou větu: „Thank you, Lord, for my beautiful son!“ (= Díky, Pane, za mého krásného syna!“).

 

www.signaly.cz/podporte