Všechny vás chceme srdečně pozvat ke sledování přímého přenosu, který se uskuteční dnes ve 14 hodin na obrazovkách TELEVIZE NOE. Signály Awards je anketa navazující na soutěž Blog roku. Cílem této ankety je poukázat na mladé lidi, kteří se snaží skrze sociální sítě evangelizovat. 

Porada týmu signály.cz - před přímým přenosem

 

V televizi Noe dnes bude slavnostní vyhlášení veřejné ankety Signály Awards 2020. Do Ostravy aktuálně míří polovina realizačního týmu signály.cz, kteří budou pomáhat nejen při přímém přenosu, ale budou se také starat o účastníky soutěže, kteří obdrží ceny. 

Celým pořadem vás provede Kateřina Sedláčková a Albín Augustín Balát. Těšit se můžete nejen na zástupce kategorií (Instagram roku, Video roku a Blog roku), ale také na hudební vystoupení mladých talentovaných umělců ze City House Brno

Signály Awards je anketa navazující na soutěž Blog roku. Tento rok je anketa v moderním kabátě. Celkově v této soutěži bylo nominováno přes sto soutěžících nejen z České republiky, ale i ze Slovenska a během hlasování bylo rozdáno 4 740 hlasů. Děkujeme Institutu H21 za zprostředkování hlasování. 

Pokud někdo z vás nebude mít možnost sledovat přímý přenos odpoledne, může na TV Noe využít reprízy ve 21:30

Chceme poděkovat všem, kteří se snaží skrze sociální sítě ukazovat lidem Boží lásku, ale také dokáží inspirovat a motivovat příběhy, které vedou k zamyšlení. 

 

Těšíme se na vás ve 14 hodin. Sledujte také náš Instagram, kam budeme přidávat nějaké momenty z backstage.