Známá slovenská worshipová kapela Timothy vypouští svoje nové studiové EP s názvem #PREMENA. Nové kvalitní zpracování jejich autorských písní dosahuje světové úrovně a bez problému tak může konkurovat americkým skupinám jako třeba Jesus Culture či Hillsong Worship. Samotné poselství tohoto EP, už podle názvu, spočívá v tom, jak Bůh nás a naše životy proměňuje.

 

Zdroj

 

Timothy

 

Kapela Timothy je součástí služby Mládeže pro Krista na Slovensku (MPK) a součástí známého worship open air festivalu CampFest. Vznikla roku 1991 a díky jejímu působení vznikl právě CampFest, TWC (Timothy Worship Centrum) a i worship škola, která je součástí TWC. Sami o své kapele říkají: „Timothy je pro nás víc než kapela. Je to mise a poslání, jak spojit Boží věci nadstandardním způsobem a budovat jednotu v našem prostředí. Toužíme po tom, aby každý další nový den byl o nových věcích v našich životech – o transformaci tvého vztahu s Ježíšem a přeměně okolí ve kterém žiješ!“ 1 Timothy jsou ve své tvorbě aktivní stejně jako v koncertování, za rok odehrají asi přes 60 koncertů a stále přispívají k vývoji slovenské worship hudby a služby MPK na Slovensku.

 

 

#PREMENA

 

EP vzniklo na základě seskupení písní, které tvořili hymny na posledních ročnících festivalu CampFest. K těmto přidali jednu novou, a tak vzniklo EP o šesti písních. Všechny písně pak studiově zpracovali a zajímavě propracovali jejich aranžmá. Tento kvalitní výsledek si můžete poslechnout na všech hudebních platformách či na YouTube anebo můžete kapelu Timothy podpořit koupí fyzického CD.

 

Odkazy na EP na Spotify, iTunes a Google Play Music naleznete zde.

 

 


 

 

1 - citováno z oficiálního webu Timothy.sk, redakční překlad

www.signaly.cz/podporte