Letošní rok je trochu jiný. Spousta věcí, které jsme brali jako samozřejmosti, najednou není možná. 

A protože je letošek nový pro nás všechny, i tradiční soutěž Blog roku jsme pojali nově.

 

Novinka číslo jedna je rozšíření soutěže (a proto i nový název). Zatímco dříve se vybíral jen nejlepší blog, letos přibyly dvě nové kategorie, které souvisí s naším zapojením do digitální evangelizace. Jsou to kategorie Video kanál roku a Instagram roku. Zároveň se hlasování o nejlepší blog rozšiřuje i mimo signály, stále ale platí, že mohou být nominovány pouze osobní blogy, nikoliv blogy společenstev.

 

Nominace započnou právě dnes, 15.5., na oficiálních stránkách soutěže www.signalyawards.cz. I tyto stránky jsou ostatně novinkou a najdete na nich vše, co potřebujete o soutěži vědět. Nominační kolo bude končit 29.5. a nominovat svůj oblíbený blog/kanál/Instagram může každý z vás. Platí samozřejmě pravidlo, že vámi nominovaný obsah by měl šířit křesťanské hodnoty a nemělo by se jednat o  obsah komerční. 

 

Hlasování bude probíhat od 1.6. do 19.6. také na výše zmíněných stránkách. Aby nebylo ovlivněné, počet hlasů u jednotlivých soutěžících bude zveřejněn až po ukončení hlasování (znáte to, princip "Tomuhle hlas nedám, nikdo pro to nehlasuje, jen bych ho ztratil."). Stejně jako v předchozích letech, i letos bude o nejlepší blog rozhodovat nejen čtenářstvo, ale také odborná porota. Přesnější informace jak bude hlasování probíhat (počet hlasů atp.) budou zveřejněny posléze. 

 

A poslední novinka se týká vyhlášení vítězů. Soutěž Blog roku byla vždy navázána na festival United na Vsetíně, letos je však osud festivalu z pochopitelných důvodů nejistý a proto vyhlášení proběhne na TV Noe, a to 24.6. ve 14:00 v přímém přenosu. Vítěze jednotlivých kategorií na vyhlašování pozveme (aspoň nám bude ve studiu veseleji). Ve hře je spousta zajímavých cen, ale ty vám zatím neprozradím, ať se máte na co těšit. 

 

Doufám, že budete nominovat jako o život a nezapomenete na žádného svého oblíbence. A nebojte, všechny novinky a aktualizace se dočtete vždy tady u nás, na s.magazínu.

www.pixabay.com