Světoznámý křesťanský raper Lecrae vypustil single z nového připravovaného alba s názvem „Set me free“ (= Osvoboď mě). Lecrae na hudební scéně působí už víc jak 15 let a jeho tvorba je základem světového křesťanského rapu. Sám byl jeden ze zakladatelů nezávislého labelu (nahrávací společnosti) Reach Records, odkud vyšla spousta dalších hvězd křesťanského rapu (jako Trip Lee, Tedashii a Gawvi).

 

Zdroj

 

Lecrae

Jedna z prvních světových hvězd křesťanského rapu Lecrae byl jeden ze zakladatelů Reach Records, na scéně se objevil před více jak patnácti lety a získal různá ocenění jako Grammy za nejlepší gospel album (2012) za album Gravity. Spousta jeho textů je inspirována jeho životním příběhem, sám totiž vyrůstal bez otce, kterého v životě neviděl. Jako mladý byl závislý na drogách a až v 19 letech po ukončení střední školy se rozhodl dát svůj život Bohu a ten ho z jeho problémů doslova vytáhl. I přes svoji dlouholetou hudební kariéru a 9 vydaných alb stále nepřestává tvořit, právě naopak využívá svých celoživotních hudebních zkušeností a pořád se snaží zdokonalovat a přinášet svým posluchačům kvalitní hudbu na světové úrovni. Tento rok se chystá vydat svoje desáté album, ze kterého vypustil první single s názvem „Set me free“ (= Osvoboď mě) i s klipem.

 

 

Single „Set me free“

Single „Set me free“ o sobě říká hodně už samotným názvem, který v překladu znamená „Osvoboď mě“. Lecrae se tak snaží reagovat na věci dnešního světa a věci z minulosti, které člověka často svazují. Kvůli nim pak člověk nemůže být sám sebou a hlavně nemůže být tím, čím ho chce mít Bůh. V závěru písně pak přichází text, ve kterém popisuje tu chvíli, kdy ho Bůh z těchto věcí vysvobodil a díky němu může znovu plně žít.

 

Odkaz na streaming zde.

 

www.signaly.cz/podporte