14. února 2020 vydal světoznámý zpěvák Justin Bieber svoje první album s motivy křesťanství. Justin Bieber pár let zpátky uvěřil v Boha, prošel léčbou proti depresím a vzal si modelku Hailey Baldwin. Bůh změnil jeho život. Justin Bieber se rozhodl mluvit o tom i ve své hudbě. Proto vzniklo album „Changes“ (= změny).

 

Zdroj

 

Justin Bieber

Věřím, že u Justina není třeba psát, o koho se jedná, Justina Biebera zná přece každý. Po svém dlouhém vrcholu slávy, který začínal zažívat už ve svých 13 letech se ocitl v depresích a krátce po vydání alba „Purpose“ (= účel) přišla jeho dlouhá pětiletá pauza před vydáním alba „Changes“ (= změny), která mu změnila život. Za tu dobu se vyléčil z depresí, uvěřil v Boha a vzal si modelku Hailey Baldwin (v roce 2018). Všechny svoje zkušenosti a změny, kterými si prošel, chce nyní předat ostatním lidem pomocí svého nového alba „Changes“, které vyšlo na začátku roku 2020.

 

 

Album „Changes“

Toto album je první výtvor Justina Biebera ovlivněný jeho vírou v Boha. Co se týče tématického obsahu alba, často se jedná o texty určené Bohu jako například u skladeb „All Around Me“ (= všude kolem mě) nebo „Changes“ (= změny). Dalším tématem je samozřejmě jeho vtah s Hailey Bieber. Dalo by se říct, že hlavním tématem alba je změna, kterou si sám Justin za posledních pár let prošel a hlavně láska, láska k Bohu a i láska ke své ženě Hailey. Více o jeho životě a o vzniku tohoto alba se můžeme dozvědět v jeho dokumentárním seriálu na YT (odkaz).

 

Odkaz na album zde.

 

www.signaly.cz/podporte