Ahoj signálníku!

Venku už se to zelená a i když složitá a nepříjemná situace kolem koronaviru stále trvá, věřím, že si najdeš chvilku na procházku probouzející se přírodou.

Pokud ale jsi doma a máš chvilku času, určitě neváhej zalistovat naším novým magazínem. Krom výběru z blogů tam najdeš i články od mladých autorů a pozvánku na různé akce.

 

Určitě Ti neuniklo, že současné světové dění ovlivnilo i spoustu událostí, ať už kulturních či náboženských. Týká se to i celosvětového setkání mládeže, které se mělo v roce 2022 odehrát v Lisabonu. Papež František v průběhu dubna oznámil, že Světové dny mládeže přesouvá až na rok 2023. Tento krok udělal kvůli očekávaným dlouhodobým dopadům pandemie covidu-19, se kterými si bude muset poradit celý svět.

zdroj

A co se děje přímo v redakci s.magazínu? Rozhodně nezahálíme. Denně vychází nové články na nejrůznější témata, každou neděli publikujeme Biblické signály a snažíme se informovat o novinkách především v křesťanském světě. Pokud si chceš každé ráno ke snídani dát jeden zajímavý článek, neváhej na s.magazínu zakliknout sledování.

 

Ještě stále pokračuje dolaďování redesignu. To se bohužel neobejde bez financí, a tak i letos na jaře prosíme o podporu našeho webu, aby bylo možné zdárně dokončit úpravy a rozpracované projekty. Jak podpořit zjistíš zde. Budeme rádi za každou pomoc i přímluvnou modlitbu.

 

A co říct závěrem? Tohle je už druhý newsletter, který posílám za této těžké situace, a pevně, pevně doufám, že i poslední. Není to dobrá doba, lidsky ani ekonomicky, a já věřím, že Tebe ani Tvé blízké pandemie nijak radikálně nezasáhla. 

 

Za celý tým Signálů Ti přeju hodně zdraví, pevné nervy a krásný květen!

S pozdravem

šéfredaktorka Katusi