Ahoj!

Jarní newsletter přichází do těžké doby a já doufám, že jsi v pořádku Ty i Tvoji blízcí. 

Neb je omezeno sportování, procházkování a další kratochvíle, možná Ti přijde vhod nový Magazín signály.cz, který si můžeš přečíst zde. Dlouhou chvíli Ti ukrátí reportáž z konference o digitální evangelizaci nebo rozhovor s Karlem Studeným z produkční společnosti Bumerang film s.r.o. Do magazínu si našly cestu i články některých našich blogerů a třeba Tě naladí k další četbě blogů na Signálech.


 

Redakce s.magazínu jede na stodeset procent. I díky práci redaktorů se můžeš odreagovat, až budeš zahlcený zprávami o současné neradostné situaci. Své téma tu najde každý - milovník kultury, rodič, který se chce s dětmi připravit na bohoslužbu, DIY experimentátor i ten, kdo si zkrátka chce jen přečíst vlídné slovo. A každou neděli si pro Tebe některý z kněží, řeholníků či laiků připravuje kázání. Pokud ještě s.magazín nesleduješ, určitě neváhej a toč začni :)


 

Ke čtení s.magazínu si můžeš na Spotify pustit speciální playlist - stačí zadat do vyhledávání #PlaylistDoKarantény (pokud máš aplikaci Spotify staženou, stačí kliknout na odkaz, pokud Spotify nemáš, využij tento odkaz). Najdeš tam to i ono a určitě Tě to na chvíli nechá zapomenout na svět kolem. 


 

Nepřestáváme samozřejmě dolaďovat redesign. To se bohužel neobejde bez financí, a tak i letos na jaře prosíme o podporu našeho webu, aby bylo možné zdárně dokončit úpravy a rozpracované projekty. Jak podpořit zjistíš zde. Budeme rádi za každou pomoc i přímluvnou modlitbu. 


 

Závěrem bych Ti chtěla poděkovat za trpělivost s dokončováním webu. Doufám, že nám přízeň zachováš a obsah na signály.cz, ať už uživatelský či redakční, se Ti bude i nadále líbit a bude Tě bavit.

Za celý tým Signálů Ti přeju pevné zdraví a nervy, pěkné Velikonoce (ať už je budeme prožívat jakkoliv) a dobrou náladu, protože ta pomáhá překonat i těžké chvíle.

S pozdravem

šéfredaktorka Katusi

 

PS: Newsletter do emailu si snadno přihlásíš v nastavení profilu na signály.cz.