Projekt GodZone opět dokázal, že je největší evangelizační turné na Slovensku

zdroj: FB GodZone

Tento rok se uskutečnil GodZone od 18. do 22. listopadu 2019 v pěti městech na Slovensku. GodZone navštívil města jako je Prešov, Poprad, Žilina, Bánská Bystrica a Bratislava. 

Návštěvníci zažili večerní koncerty, originální hudební program, poslechli si jedinečné příběhy lidí z celého Slovenska, viděli interaktivní divadelní scénku, inovativní video produkci a mnoho dalšího. 

Na pódiu nechyběly známe worshipové kapely jako Lamačské chvály a ESPÉ, zahráli také hudebníci Miťo Bodnár, Richard Medňanský a Jana Zubajová. 

GodZone tour zároveň nezahrnoval jenom celovečerní koncert, ale také evangelizaci na náměstích, dobročinnou aktivitu, pomoc charitám a zábavno-výchovný program na desítky základních a středních škol. 

zdroj: FB GodZone

Tento rok se střetlo víc než 25 000 lidí. Celých 5 dní doprovázel 330členný tým. Celou dobu šlo ale O VÍC než jenom nějaké logo, značku, marketing... Celé turné věřilo, že Bůh nás zve pochopit, že jde O VÍC, že vždy šlo o víc než o naše projekty. Jde o Ježíše. O vztah s živým Bohem. Přeškrtnutý GodZone je symbolem toho, že hlavním cílem nikdy nebylo budovat značku , ale v první řadě hlásat evangelium a šířit Boží království.   

GodZone team toto všechno dělal bez nároku na odměnu. Právě naopak, vícero lidí si bralo dovolenou nebo neplacené volno z práce a mnozí sami finančně přispěli, aby se turné mohlo uskutečnit. 

zdroj: FB GodZone

Vize celého GodZone teamu je pomáhat lidem po celém Slovensku vstoupit do vztahu s Bohem. Snaží se budovat generaci KIOBK, uvolňovat povolaných lidí do služby na plný úvazek a posouvat hranice evangelizace a pastorace po celém Slovensku. 

GodZone tímto ale neskončil. Za všechny nevěřící lidi, kteří navštívili GodZone se můžete modlit a myslet na ně, aby našli Krista ve svém srdci. 

Autor: Lukáš Vilímek