S novým vzhledem vám přinášíme i novou podobu s.magazínu - všechno na jednom blogu, rozdělené klasicky po rubrikách, přehledné a po ruce.

Ale abyste se neztráceli a nebáli se, že přijdete o některé téma, trošku vás novými rubrikami provedu. 

Do jednotlivých rubrik se rozptýlil dřívější obsah redakčních blogů - Křesťanský svět, Chat s osobností, Duchovní inspirace, Liturgie týdne, Ze života, V akci, Ze signály.cz, Soutěže na signály.cz. Na některých těchto blozích se dlouho nic neobjevilo, protože jejich přispěvatelé odešli a nikdo jejich štafetu nepřebral, takže například Liturgii týdne (zatím?) v novém s.magazínu nenajdete. 

V rubrice Akce najdete, překvapivě, všechno, co se týká akcí. Upozornění, že se něco bude dít, reportáž z toho, co se dělo, soutěže o lístky (abyste mohli být u toho, co se zrovna děje), no zkrátka všechno akční.

Aktuality jsou... aktuality. Dalo by se říct, že to, co se "nevejde jinam" - zprávy o kanonizaci/beatifikaci, pozvánky na svěcení/primice, reakce na aktuální události (kdo by to řekl, že, v rubrice o aktualitách) a taky všechno, co se bude týkat ČBK a Sekce pro mládež.

Do teď jsme se v podstatě pohybovali ve známých vodách, ale teď přijdou dvě rubriky zbrusu nové. Inspirace bude taková, řekněme, osobnější rubrika, do které bych ráda zapojila i vás, čtenáře. Ověřené recepty, lifehacky, kutilské rady, tipy na výlety - prostě taková všehochuť, kterou se bude možno inspirovat nebo jen tak zabavit.

Druhá nová rubrika nese nevyslovitelný název Kulturálium a, jak napovídá, najdete tady tipy na koncerty, divadelní představení, filmy, knížky, výstavy, recenze a tak všechno podobně. Máte oblíbenou knížku nebo film, víte, že se bude ve vašem okolí konat něco, co by nás mohlo obohatit či pobavit? Neváhejte se mi ozvat do zpráv!

K dalšímu bodu jen krátce - co bude obsahem rubriky Rozhovory asi více rozvádět nemusím.

Zprávy z redakce, soutěže, PR články a všechno, co mám na srdci, se objeví v rubrice Signální.

Obsah, který jste do dneška našli na blogu Duchovní inspirace bude nově v rubrice Víra.

Poslední nová rubrika nese název Zeleně a najdete v ní články nejen o ekologii, ale také tak nějak všeobecně o přírodě. Už tento týden vyjde článek o nejožehavějším problému našich lesů - maličkém broučkovi z podčeledi Scolytinae.

Z Vatikánu bude rubrika, ve které si budete moct přečíst novinky od Svatého otce a z Vatikánu, připravujeme "výtah" z encykliky Christus vivit a samozřejmě zprávy o všech dalších budoucích encyklikách, listech atp.


Doufám, že si nový magazín oblíbíte a budete ho číst rádi.

Vaše

Katusi

 

 

P. S. Zajímá vás nějaké téma a rádi byste se o něj podělili se signálníky? Neváhejte a ozvěte se mi!