Jedná se o placenou inzerci

Vánoce jsou sice ještě daleko, ale na vánoční dárky se vyplatí myslet s dostatečným předstihem. Samotný advent pak lze prožít více duchovně. Máme tu pro vás jeden tip pro vaše maminky, babičky, kamarádky či kolegyně. Kupte jim šperky! S ním nemůžete šlápnout vedle. 

zdroj: https://www.klenotyeva.cz/

Snad každá žena se ráda ozdobí pěkným šperkem. Kvalitním šperkem ovšem potěšíte i tu ženu, která jim úplně neholduje. Svatby, plesy a jiné společenské události jsou přesně ty příležitosti, při kterých se každé ženě hodí mít různé druhy šperků. Dokonce dnes existuje široká nabídka šperků pro muže.

Důležité je rozhodnout, kde šperky nakoupit. Doporučujeme vyzkoušet e-shop Klenoty Eva. Z bohaté nabídky si zde můžete vybrat stříbrné náušnice, řetízky či přívěsky. Všechny šperky jsou precizně zpracované. Vyrobené jsou z ryzího stříbra 925/1000 a mají rhodiovaný povrch. Rhodiované šperky jsou odolnější proti poškození, mají vyšší lesk, stálejší barevnost a v neposlední řadě se hodí i pro ty z vás, kteří mají na samotné stříbro alergii. E-shop je samozřejmě registrován u puncovního úřadu, takže máte jistotu, že jste opravdu zakoupili stříbro a ne nekvalitní postříbřenou imitaci. 

Mohlo by se zdát, že takové šperky budou drahé, ale není tomu tak. Naopak! E-shop nakupuje přímo u výrobce a díky tomu nabízí svým zákazníkům příznivé ceny.  

A co bychom vám doporučili nejvíc? Mezi nejoblíbenější přívěsky patří stříbrní andělé. V eshopu dále pořídíte např. vkusné stříbrné kříže na krk, nebo i jiné křesťanské přívěsky. Využít je můžete nejen jako dárek k Vánocům či narozeninám, ale i jako dárek od kmotra ke křtu nebo biřmování. Samozřejmostí jsou i řetízky, mezi kterými určitě najdete ten pravý pro vámi vybraný přívěsek. 

zdroj: https://www.klenotyeva.cz/

A chcete-li potěšit srdce dámy, sáhněte po některých náušnicích z široké nabídky. Najdete tu náušnice s klasickým zapínáním či zapínáním na šroubek, se zirkonem či opálem. Zkrátka a dobře, ať už preferujete jakékoliv stříbrné náušnice, na stránkách si určitě vyberete. 

Ke šperku dostanete vždy krabičku, takže bude stačit jen dárek předat obdarovanému. Pestrou nabídkou ale pozitiva obchodu nekončí. Nákup vám zpříjemní zákaznický servis. Můžete se na něj obrátit s každou nejasností či problémem. Navíc se nemusíte bát dlouhé doby dodání. Obchod si zakládá na rychlosti. Všechny produkty, které jsou v nabídce, jsou na skladě, připravené k okamžitému odeslání. Dorazí k vám během 2-3 dnů! A pozor – při nákupu nad 900 Kč máte dopravu zdarma.

Doufáme, že jsme Vás našimi tipy inspirovali a že se Vám na Vánoce podaří udělat radost svým blízkým.