GODZONE TOUR 

Evangelizační akce Godzone tour, realizovaná v rámci Týdne církve pro mládež, startuje už 18. listopadu v Prešově. Následně bude pokračovat v Popradu, Žilině, Banské Bystrici a poslední vystoupení bude na Zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě
Tento rok se projekt Godzone rozhodl přeškrtnout své logo na znak toho, že mu v jeho činnosti šlo vždy o více než jen o svou značku. K této vizi se přidávají i další organizace a společenství, které přeškrtly své logo na sociálních sítích, dokonce i náš web signály.cz 

IDEO O VIAC ! 

 

Téma Godzone tour 2019 bylo odhaleno před třemi měsíci prostřednictvím klipu Jde o víc, který má přibližně 120 tisíc shlédnutí. Zmíněný klip svou unikátností zaujal již mnoha lidí. Spojuje hluboké myšlenky ukryté do rapových veršů spojených s chytlavým refrénem, ​​na kterém se podíleli raper Martin "Augustin" Dvornický, zpěvačka Jana Palajová a hudební producent projektu Godzone, František Borovský. 

"Podstata však nestojí pouze na kvalitním zpracování," objasňuje jeden z organizátorů Godzone tour Ivan Petro. "To, o co usilujeme, není jen o číslech, ačkoli já jako markeťák je často sleduji. Ve skutečnosti tu jde o změnu životů mnoha lidí, kteří po setkání s Kristem najdou novou naději, uzdravení a sílu jít dál. Jen v tomto kontextu jsou čísla skutečně důležitá, protože my toužíme vidět stovky a tisíce lidí, kteří poznají Ježíše. "

 

I tento rok se organizátoři snaží vnést do celovečerní produkce inovativní a moderní efekty, vysokou kvalitu uměleckého provedení po hudební stránce a současně vytvořit prostor pro hlubokou chválu, modlitby a svědectví. 

IDEO O VIAC ! 

Talentovaní hudebníci, herci, tanečníci se svými obdarovanému snaží zjevit krásu Boha, které doplňují řečníci, aby tak společně předali tu nejradostnější zprávu na světě - evangelium. 

Součástí skvělého obsazení je Samuel Kmotorka, bubeník, který momentálně působí v České filharmonii, v minulosti pracoval s BBC produkcí a byl členem bubenického ansámblu Madison Scouts, se kterým absolvoval turné po Americe. Z tanečního a hereckého světa se na scéně objeví i choreografka a aktivní interpretka na profesionálních scénách, Ivana Kučerová a Michaela Domovcová, herečka působící v košickém Divadle na pero, která také učí na konzervatoři Josefa Adamovic. 

V celovečerní produkci vystoupí také umělci účinkující v Česku, mezi nimi i Alžběta Stračinová, houslistka působící v Brně jako členka Filharmonie Brno, která současně spolupracuje i s Ensamble opera DIVERSA či Brno contemporary - orchestry v Brně. Dalším významným hudebníkem je Petr Špaček, violoncellista, který hraje v seskupení Prague Cello Quartet a má na kontě řadu domácích i zahraničních ocenění. Nebudou chybět ani známé gospelové kapely jako Lamačské chvály a ESPE, hudebníci Mito Bodnár a Richard Medňanský, kteří se na pódiu objeví v různorodých seskupeních s dalšími hudebníky. 

 

Více informací o akci je dostupných na: tour.godzone.sk 

Celoslovenská akce Godzone tour se na Slovensku organizuje už jedenáctý rok. Mezi organizátory patří kromě projektu Godzone i Sdružení křesťanských společenství mládeže, společenství SP, Martindom a Rada pro mládež a univerzity Konference biskupů Slovenska.

 

Chtěl bys dorazit, ale nemáš se jak dostat do Bratislavy? 

Aktuálně  pár posledních volných míst .... 

 .................

Plzeň - spojení najdeš zde - spojení - 

Žďár nad Sázavou, Velké Meziříčí, Brno - přihlaš se zde - formulář - 

Praha - spojení najdeš zde - spojení - 

Karlovy Vary - spojení najdeš zde - spojení - 

Liberec - spojení najdeš zde - spojení - 

Luhačovice, Valašské Klobouky - formulář - 

České Budějovice - spojení najdeš zde - spojení - 

Ostrava - spojení najdeš zde - spojení - 

Brno - spojení najdeš zde - spojení -  

Litovel - z farnosti Litovel AUTOBUS je již naplněn 

 Jihlava - spojení najdeš zde - spojení - 

 Český Krumlov - spojení najdeš zde - spojení - 

 Havířov - spojení najdeš zde - spojení - 

Písek - spojení najdeš zde - spojení - 

 .................

 

Podívej se , jak to vypadá během GODZONE TOUR  

Autor: @klukvkristu007